RSS : Articles / Comments


selamat hari lahir abg ngah

7:58 AM, Posted by Yuswani Effendy bin Yusof, 3 Comments

assalamualaikum..wbt

salam semua...
arini dah masuk hari yg ke-2 kakak n abg pi sekolah ,alhamdulillah diorg tak payah kena tunggu..syukur sgt2.

arini jugak hari lahir abg ngah yg ke 4 thn..tidak ader sambutan yg besar2 pon sekadar ummi n baba belikan sebiji kek..mula2 ku pk nak buat kat sekolah dia tapi tak sempat nak siapkan bahan n kat sekolah pon cikgu2 masih lagi kalut dgn anak2 murid yg menangis n bermain lagi..jadi nya beli kek jer lah makan kami anak beranak n atok n opah diorg.

sekejab jer rasenya dah 4 thn dah baby yg mase kecil dulu tersgt ler tombannya,buat aku turun berat badan secara mendadak....huhuhuuu...tapi loni dah stabil.abg dilahirkan dihospital besar kota bharu kelate dgn berat 3.1 kg..mase lahirkan abg itulah pertama kali ku tinggal dihospital tu pon tak sampai sehari..bersalin kul 7 pagi ptg lps asar dah kuar wad...hahahahaaaa..

sekarang abg dah membesar dgn sihat n buas sekali tapi bila jumpa geng yg tgk lebih lasak dr dia tau plok dia takut...hehehehee...suka sgt dgn otomen dan sekarang ni sejak balik mesia asyik tgk wonder pet,ummi la jadi mase kena tau time citer kartun tu...tiap2 hari tayer dah main ker blum citer tu...huhuhuuu..haru tullllll

alahai mata dah ngantuk laa....esok nak kena anto 2 rebina ni kat sekolah depa..dr tadi lagi cuba nak masukkan gambo tapi tak dapat222..naper la tenet ni...tension betul...ker line yg kami guna ni kure memuaskan ..bayo dah ler mahal...adoiiiiiii.....kering22222222

ok lah ..nanti kalau tenet ok akan di masukkan gambo2 sepjng kami berjalan2 sejak pulang kemesia...cuti2 mesia...hehehehee

opp lupa masih belum terlewat rasenya utk ucapkan SELAMAT THN BARU SEMUA KEPADA RAKAN2 YG SUDI MENJENGAH BLOG KAMI INI...JOMMM KITA MULAKAN LANGKAH BARU...
juga tak lupa terima kasih to ammu pamiez yg sudi buatkan blog baru kat kty ni....syukran2222222

byeeeee

3 Comments

YuszTieY @ January 7, 2009 at 8:28 AM

try ejas komen..
slamat ari lahir abang ngah..

silversarina @ January 9, 2009 at 1:07 AM

salam hari Jumaat.

Selamat harijadi abang ngah, kejap je dah bsesr ye, rajin2 belajar tau !

Pada puan blog, selamat kembali ke tanahair dan selamat berblogging semula.

YuszTieY @ January 9, 2009 at 7:13 AM

wan mommmy...

selamat ari jumaat gak....
terima kasih...
insyalllah akan cuab berblog semula....